Archive
Blablabla

Full on på hjemmefronten de siste 9 mnd. Bloggen lider, men snart kommer det noe anna moro som dere (om det fremdeles er noen her da?) kan følge med på. Jada!

Kveldens underholdning: Reklamefilminnspilling i gata vår.

storbylife

Foto: privat

Hverdagens “harde” realiteter gjør dessverre at bloggen ikke er førstepri for tiden, sist i form av en runde med omgangssjuke i helgen. Hurra! Nei. Alt er heldigvis bedre nå, og selv om temperaturene ikke akkurat gjør humøret bedre er det ihvertfall sol i dag. Hurra! Ja. (Når jeg ender opp med å skrive om været regner jeg med dere forstår at det ikke er så mange kreative tanker i dette hodet).

Bilde 20

Foto: privat

…blir en fin og avslappa tjukk apekatt. WoW!

monkey02

Foto: via designboom.com

Som noen har nevnt, er vi representert med gamlekåken i nyeste Bonytt! For de som ikke har mulighet til å kjøpe det, ligger artikkelen nå tilgjengelig på verdensveven.

ESGRO_003_jpg_383908b

Foto: Bonytt/Espen Grønli

Vinteren tyvstarta i vest i går, og jeg var egentlig bare glad for at det ikke var her i Oslo det snødde. Satser på at snøen er forsvunnet igjen når jeg tar turen vestover om et par uker eller tre. Ragnhilds fine bilder dette.

Update: Snakk om å jinxe, ca. 10 min etter dette ble posta begynte det jaggu å snø her også. Rrrr.

66392_10150312375195593_737465592_15293121_4352826_n

73410_10150312375425593_737465592_15293127_4871441_n

Foto: Ragnhild Bakkevig

Kjøleskapspoesi signert min lille, nydelige niese (7). Ahaha.

kjoleskap

Foto: privat

Da har vi kommet et etterlengtet steg nærmere å få orden i kaoset i nykåken. Vårt tidligere hjem har fått en ny lykkelig eier (juhu!), og da kunne vi ta resten av stæsjet opp hit. Noe er selvsagt blitt byttet ut/kjøpt inn på den 40 meter lange ferden: spisebordet er relativt hjemmesnekra med spraylakkerte ikeabein og spesialkuttet bjørkefinérplate, og godstolen dere skimter på det øverste bildet er Arne Norells “Inka”. Ellers har Syver fått en herlig sommerfuglplakat (Gak-gak-gak sier han når han ser på den hah), den koster hele 59 kr på Tanum. Takk for alle fine ord i forbindelse med voksende mage, forresten – moro!

7A

Foto: privat

Hanneli har tatt bilde av denne frøkna med finfin sveis. Jeg ser for meg at jeg skal klippe av mitt lange hår uti februar/mars. Grunnen til den noe langsiktige planleggingen er at det her i familien ventes en liten knert til. (Juhui!) Og siden det skal holde hardt for håret å overleve en ny amme/luggeperiode, passer det fint å ta forandringen etter nestemanns ankomst.

haar

Foto: hanneli.com

“Lettbent” underholdning på en lørdagskveld? Min gode mann viser deg hvordan. Ahahah.

….hadde det vært fint med en sånn rack. Dessverre har jeg glemt å skrive ned hvem som har laga den. Om noen har ramlet over samme bilde og har en link; hyl ut. UPDATE: Ksilofon tegnet av Ana Kras!

109_ksi6

Foto: ana kraš

Vi har endelig kommet oss til hytta på Vardhaugen via Sogn, Bergen og Trondheim, og nå ser det ut til at finværet også er på vei. Fantastisk!

ff1

ff2

ff3

Foto: privat

Søt!

strheart

Foto: thestreethearts.com

1. Vi kjøpte et Lars-Erik Svensson-litografi. Det ble det til venstre. Fint, hæ?

2. Undertegnede tryna elegant i trappa i går. Resultat: forstuet evt. brukket tå. Den er blå, tjukk og vond.

kunst

Foto: privat