Archive
Ja takk

(klikk på bildet, så sendes dere videre – det gjelder ca. alle postene)

Update: Jepp, den er fra ikea!

Jeg ønsker meg en sånn til jul. Laget av Felix Ng.

FelixNg

FelixNg_empty

Foto: via theartistandhismodel.com

Noen etterspurte vareprøvesalg, og da kan jeg anbefale Holzweilers som åpna i dag. Mye fint fra bl.a. Gestuz og Dagmar.

Fredag 3 desember kl 10-18 + Lørdag 4 desember kl 11-17, Grensen 8

Loving it. Meir her.

shaun

shaun2

Foto: shaunodell.com

Jeg fikk endelig fingeren ut og bestilte et Esra-verk i går. “Nekkid tattooed-lady” er ikke kjøpt og betalt enda, men ligger og venter på meg på Esras kontor. Printen var også en del av utstillingen Multiples i London for ikke så lenge siden. Se mer av frøknas herlige arbeider her.

bylarm-lp

Foto: via esraroise.com

Ingeborg tipsa Håkki som tipsa Siggen om Stine Tranekjærs serie: “the colour experiment”. Enkelt og pent. Jeg kunne tenkt meg denne sammen med den i sort/hvitt.

color_ex

Foto: stinetranekjaer.dk

Hanneli har tatt bilde av denne frøkna med finfin sveis. Jeg ser for meg at jeg skal klippe av mitt lange hår uti februar/mars. Grunnen til den noe langsiktige planleggingen er at det her i familien ventes en liten knert til. (Juhui!) Og siden det skal holde hardt for håret å overleve en ny amme/luggeperiode, passer det fint å ta forandringen etter nestemanns ankomst.

haar

Foto: hanneli.com

Njæ, vi må vel back in business her! Dagene flyr, overskuddet etter en herlig sommerferie er ikke-eksisterende, men det dukker kanskje opp når div. greier faller på plass. I hvert fall: Her er litt blanda drops fra den fantastiske siden Freunde von Freunden. Bare å surfe!

nela-koenig-freunde-von-freunden-8456

axel-van-exel-freunde-von-freunden-0118

urban-gallery-store-freunde-von-freunden-9778

malin-elmlid-freunde-von-freunden-3377

Foto: freundevonfreunden.com

….hadde det vært fint med en sånn rack. Dessverre har jeg glemt å skrive ned hvem som har laga den. Om noen har ramlet over samme bilde og har en link; hyl ut. UPDATE: Ksilofon tegnet av Ana Kras!

109_ksi6

Foto: ana kraš

…en lookalike Prada-genser er vel ingen sak for deg å strikke? Jeg ønsker meg en til jul (evt. førjulspresang).

vouge-paris-aug1

Foto: augustnummeret av Vogue

Siste helgen av ferien ble brukt til å flytte det meste av huslig inventar 40 m mot sør, opp en heis og inn en dør. Vi er halvveis på plass og kan bl.a. nyte kveldssol på balkongen. JUHU! Gamlekåken er dog fremdeles til salgs (l ø p o g k j ø p), så et hett tips til de som er på boligjakt er å ta turen på visning i morra. Blir garantert en aha-opplevelse. Jepp, da skal jeg ikke mase mer om det. Håper alle har hatt en strålende ferie!

blog1

blog2

Foto: privat