Archive
Dagens

Siden sist er magen blitt stor og fin og halve håret klippet av.

dagens_magens

Foto: privat

Siste helgen av ferien ble brukt til å flytte det meste av huslig inventar 40 m mot sør, opp en heis og inn en dør. Vi er halvveis på plass og kan bl.a. nyte kveldssol på balkongen. JUHU! Gamlekåken er dog fremdeles til salgs (l ø p o g k j ø p), så et hett tips til de som er på boligjakt er å ta turen på visning i morra. Blir garantert en aha-opplevelse. Jepp, da skal jeg ikke mase mer om det. Håper alle har hatt en strålende ferie!

blog1

blog2

Foto: privat

Vi har endelig kommet oss til hytta på Vardhaugen via Sogn, Bergen og Trondheim, og nå ser det ut til at finværet også er på vei. Fantastisk!

ff1

ff2

ff3

Foto: privat

Ferien startet i går med innkjøp av hatt og is på trappa – i dag er jeg i Sogn og spiser markjordbær og trør i graset. Herlig! Blogginga her blir som den har vært det siste året: sporadisk. Ha en nydelig sommer alle mann!

sommersig

Foto: privat

1. Vi kjøpte et Lars-Erik Svensson-litografi. Det ble det til venstre. Fint, hæ?

2. Undertegnede tryna elegant i trappa i går. Resultat: forstuet evt. brukket tå. Den er blå, tjukk og vond.

kunst

Foto: privat

Tidlig på jobb for å ta tidlig helg og litt bursdagsfeiring. Jammen kom ikke sola også. Brabra! Smilet kommer vel etterhvert, tenker jeg.

grattistattis

Foto: privat

Det var en stund siden sist denne typen posering stod på plakaten. Dette er da fra fredagen; foreldra fikk barnefri i et par timer og dro ut på livet (eller en forsmak på det blir vel mer riktig å si). Shortsen var på, det var kanskje litt vel tidlig – men gåsehud på beina ga ikke annet enn den gode sommerfeelingen. Smykke og melert tshirt med bat-ermer er begge fra H&M. Klokka er forresten ny, fin og grønn og gave fra bror.

100521

Foto: privat

Det er minien vi snakker om her, vil bare gå gå gå og gå. Dette bildet er da tatt før lyset og varmen kom. Jakka mi er et kupp fra tidligere i vinter, myk Margiela-duffel som jeg fikk 70 % avslag på. Kanskje ikke så lett å se pga hunchbacken, men den er fin og akkurat passe baggy.

utpatur

Foto: privat

Sol og sortering stod på dagsorden i dag, populært hos alle mann! Gamle Vogues +++ ut av hylla, Bon og Sleek av nyere dato inn.

sortering

Foto: privat

….går kveldene for det meste med på å innføre gode leggerutiner. Tiden som da er til overs tilbringes som oftest foran en skjerm. Avkobling kan det vel kalles. Vi er heldige. Støtt Haiti.

30EC9224

Foto: privat

Ja, godt nyttår! 2009 var fantastisk – håper 2010 blir like bra. Litt høyere temperaturer hadde ikke vært å forakte, men skarpt lys og -15 har sin sjarm det også.

nyttar

Foto: privat

Denne trøttingen har i løpet av helgen (i tillegg til å tilbringe tid på nysydde sofaputetrekk) a: endelig lært seg å flette fiskebensflette b: betraktet sine to brødres iherdige forsøk på å bygge pepperkakehus (helt ok at de ikke er arkitekter) c: prøvd å legge en soon-to-be 1/2-åring (hurra!) ca. 150 ganger uten hell. Nå: seng + helgens aviser.

trott

Foto: privat

Her går det unna, Gunnar, som Håkki pleier å si når han skal være artigkar. Jada. Bedre sent enn aldri! Forrige onsdag åpna jo Monki, og jeg tok en nesten all-nighter med restaurantbesøk først og mingling deretter. Far passet barn, og alt gikk strålende. Klesmessig ble det 70-talls, med highwaist/sleng og denne toppen fra FASR som er rimelig upraktisk å spise tapas med (fant vi ut). Men fin er den, ekstra fin om en skal ut å danse for eksempel. Null stress å fly like an angel. PS: Ikke se på hippiehåret, det detter av. Klipp klipp klipp? Snart.

fifth

Foto: privat

Et par barnefrie timer på en søndag kan gjøre underverker både for kropp og sjel. Mens Håkki er ute på trillings i regnet har jeg benyttet sjansen til å gå på kafé med min favorittpi, ta en treningsøkt, dusje leeeeenge og til og med ta et relativt døllt outfitbilde. Helsvensk er det, med jeans fra Monki og striper fra Weekday. Og mer svensk skal det bli – onsdag er det åpningsfest for Monkibutikken, forhåpentligvis klaffer alt sånn at jeg får tatt en tur innom pressevisningen.

091122

Foto: privat

Han får i alle fall nok mat han her minien. Hehehe. Verdens herligste lår.

michelin

Foto: privat

Som nevnt var det komfort i høysetet på navnefesten: Syver på armen, smykke fra H&M, toppen er fra Whyred og har fine knapper langs ryggraden. De origamifigurene fikk vi dessverre ikke tatt noen fine bilder av, jeg skal dandere de utover kjøkkenbordet snart slik at dere får se hele gjengen.

sig_syv

Foto: privat

Siden undertegnede har rotet vekk minnekortet til kameraet, blir det dagens dame her i dag: Dama med denimoutfiten er, som dere ser, like fin i beige/brunt/sort og svarer på Sartorialistens stilspørsmål her. Dianna Lundt heter hun, og liker bl.a. å ligge i badekaret og lese motemagasiner i helgene. Det skulle jeg gjerne gjort akkurat nå også. Mangler bare badekar.

diana

Foto: thesartorialist.blogspot.com

Litt for stor ruteskjorte & highwaist-jeans.

ruteskjorte

Foto: privat