Archive
DIY

Jeg ble bedt om å bidra til Astrid & Trines prosjekt Artist Diner her om dagen. Denne utgavens tema var Folk+Things, og jeg valgte da å vise frem en av mine (alt for) mange lamper. Kan aldri få nok lys, nei! PS: Det er fritt frem å bidra – kjør på!

Siden den nylig innkjøpte fuglemateren fra Designtorget foreløpig ikke tiltrekker seg noe som helst av flyvende art, får Syvers nøye seg med disse på veggen. (Jeg ble lettere inspirert etter en tur på Designernes eget julemarked, som forøvrig har åpent i morra også).

Fugler

Illustrasjon: privat

Da har vi kommet et etterlengtet steg nærmere å få orden i kaoset i nykåken. Vårt tidligere hjem har fått en ny lykkelig eier (juhu!), og da kunne vi ta resten av stæsjet opp hit. Noe er selvsagt blitt byttet ut/kjøpt inn på den 40 meter lange ferden: spisebordet er relativt hjemmesnekra med spraylakkerte ikeabein og spesialkuttet bjørkefinérplate, og godstolen dere skimter på det øverste bildet er Arne Norells “Inka”. Ellers har Syver fått en herlig sommerfuglplakat (Gak-gak-gak sier han når han ser på den hah), den koster hele 59 kr på Tanum. Takk for alle fine ord i forbindelse med voksende mage, forresten – moro!

7A

Foto: privat

“Lettbent” underholdning på en lørdagskveld? Min gode mann viser deg hvordan. Ahahah.

…en lookalike Prada-genser er vel ingen sak for deg å strikke? Jeg ønsker meg en til jul (evt. førjulspresang).

vouge-paris-aug1

Foto: augustnummeret av Vogue

Sekk er tingen, ja. Jeg fant en styggfin canvassekk til 40 kr på loppis tidligere i vår, men den under her var hakket mer raffinert. Et annet alternativ er de fra speidervarianten fra Duluth Pack (takker for tipset, minimalen). Jeg tror uansett jeg setter min lit til broder Jon: du vet hva ditt neste syprosjekt bør være nå!

sekk

Foto: copenhagenstreetstyle.dk

Ikke dumt!

ap_th_vegg

Foto: via apartmenttherapy.com

16 stk raringer ble til på macen i går. Hehehe. Står de sammen blir de en S – s for Syver! Skal finjusteres litt, rammes inn og henge på Syvers egen vegg når den tid kommer. Er du gira på å ha en på veggen du også (i hvilken som helst bokstav), send meg en epost - så får du en høykvalitetsprint til en bra deal!

uggabugg

Syerplakat

Illustrasjoner: copyright Sigrid Bjørkum

On request: et par bilder fra oppteipingen av lokalet på gamlejobben min i forbindelse med en sommerfest i 2008. Jeg brukte elektrikertape, det er lett å ta bort og setter ikke merker.

teip_diy

Foto: privat

Marque Creative har laget profilen til ASOS Untitled kolleksjon. Gråfargen = meget fin.

asos_layout

Foto: marquecreative.com

Påsken gikk og våren kom – med andre ord blir det sjampis på oss i kveld! Litt mer lampenytt fra heimen: morfars gamle skrivebordslampe har fått en makeover for å passe til dagens el-standard, og fungerer nå som leselampe.

lampe_morfar

Foto: privat

via Ffffound, laget av Byggstudio!. Mamma trenger alltid merke/gavelapper, og jeg pleier som regel å lage et par bunker hver jul. Satser på noe ala dette i år tenker jeg.

merkelapper

Foto: byggstudio.com

Nytt nummer av A Doll’s House, betyr også ny releasefest – på selveste kvinnedagen! Heng dere på, jentene med Hilde i spissen er flinke til å fikse kalas. Bare synd jeg ikke får det med meg, siden jeg straks forlater storbyen for en uke i Sogn.

adh

Foto: adollshouse.no

Lillebror har mange småprosjekter på gang, og i går viste han stolt frem sitt nyeste: Selvsydd kanvas-totebag med skinnhåndtak i god gammel A.P.C-ånd. Jeg la inn en bestilling med en gang – og håper at et like nett nett henger fint i hånda mi om en uke eller tre.

nett_jon

Foto: privat/Jon

Jonna Pohjalainens verk laget i forbindelse med en gruppeutstilling med tema miljøvennlig kunst.

jonna

Foto: via yayeveryday.com