Archive
Damn!

Freudian Kicks END is the dark and melancholic predecessor of SS12 WEEKEND. It’s a sneak peak that reveals the cut of Freudian Kicks. The intriguing works of David Lynch and the picturesque melancholia of Wim Wenders have been important sources of influence. Oversized silhouettes for women with clean lines and details to underline a strong feminine character. Thick wool and angora brings texture, matched by suede leather to define shape and give contrast

Jeg heier på: Charlotte Fische og Linn Sannes Brevik som har designet kolleksjonen, Therese Fische som har tatt bildene og Emma Päiviö som har stylet. Kudos til alle sammen, det ser så bra ut!

Se/kjøp klærne(og hattene ikke minst). Les fanzinen. Og husk at det er mer i vente.


Foto: Therese Fische

Om Planetveien ikke er helt din greie, kan det jo være denne kåken faller i smak. Hah! Jeg er målløs!

Manglende oppdatering har en naturlig årsak. På søndag kom lille August! Han er som måneden med samme navn: varm, god og herlig.

Hilde holder koken både som ADHs primus motor og for tiden som redaktør for by:larm news. I forbindelse med lanseringen av den nye fanzinen blir utstillingen “Who is We” satt opp i Nokia-teltet på Youngstorget under by:larm. Ideen bak utstillingen er basert på hvordan menneskers personlighet og ansiktstrekk i stor grad endres når man tar på seg ansiktsmaling og sminke. Og litt trivia på tampen: Fotoshooten med Samsaya ble gjort i stua mi for et par uker siden (vi har stor hvit vegg). Hun tipset forresten da om Razika sin “vondt i hjertet”, som jeg anbefaler alle å høre litt på. Sukk, sukk, hjertesukk!

www.hakonoghaffner.no

Obligatorisk oppmøte foran tv-en 24. januar: Min gode mann + hans makker blir tv-stjerner. NRK1.

…og hjertelig godt nyttår ønskes alle dere som fremdeles henger på her. Jeg, min store mage og lille fine sønn er godt plassert i sofaen hjemme i Sogn allerede, snart med selskap av min gode mann + diverse andre familiemedlemmer. 2011 blir bra! (og takk til Jonsen for cuteness overload-bilde. Trenger du mer, se denne.)

katta

Foto: via via www

Jeg ønsker meg en sånn til jul. Laget av Felix Ng.

FelixNg

FelixNg_empty

Foto: via theartistandhismodel.com

Sartorialisten.

92710YoungMilan_9403Web

Kveldens underholdning: Reklamefilminnspilling i gata vår.

storbylife

Foto: privat

Hverdagens “harde” realiteter gjør dessverre at bloggen ikke er førstepri for tiden, sist i form av en runde med omgangssjuke i helgen. Hurra! Nei. Alt er heldigvis bedre nå, og selv om temperaturene ikke akkurat gjør humøret bedre er det ihvertfall sol i dag. Hurra! Ja. (Når jeg ender opp med å skrive om været regner jeg med dere forstår at det ikke er så mange kreative tanker i dette hodet).

Bilde 20

Foto: privat