Archive
Fashion

Freudian Kicks END is the dark and melancholic predecessor of SS12 WEEKEND. It’s a sneak peak that reveals the cut of Freudian Kicks. The intriguing works of David Lynch and the picturesque melancholia of Wim Wenders have been important sources of influence. Oversized silhouettes for women with clean lines and details to underline a strong feminine character. Thick wool and angora brings texture, matched by suede leather to define shape and give contrast

Jeg heier på: Charlotte Fische og Linn Sannes Brevik som har designet kolleksjonen, Therese Fische som har tatt bildene og Emma Päiviö som har stylet. Kudos til alle sammen, det ser så bra ut!

Se/kjøp klærne(og hattene ikke minst). Les fanzinen. Og husk at det er mer i vente.


Foto: Therese Fische

Sartorialisten.

92710YoungMilan_9403Web

Som forventet ble dette et av de mer vellykkede samarbeidene i denne sjangeren på en stund. Kjolene da! Tror nesten jeg må begynne å forberede meg på å stå i kø.

lanvin

Foto: div www

…en lookalike Prada-genser er vel ingen sak for deg å strikke? Jeg ønsker meg en til jul (evt. førjulspresang).

vouge-paris-aug1

Foto: augustnummeret av Vogue

Søt!

strheart

Foto: thestreethearts.com

Magekort, platå og printbonanza. Mer her. Fin på håret!

cs_oc

Foto: style.com

Sekk er tingen, ja. Jeg fant en styggfin canvassekk til 40 kr på loppis tidligere i vår, men den under her var hakket mer raffinert. Et annet alternativ er de fra speidervarianten fra Duluth Pack (takker for tipset, minimalen). Jeg tror uansett jeg setter min lit til broder Jon: du vet hva ditt neste syprosjekt bør være nå!

sekk

Foto: copenhagenstreetstyle.dk

Det var en stund siden sist denne typen posering stod på plakaten. Dette er da fra fredagen; foreldra fikk barnefri i et par timer og dro ut på livet (eller en forsmak på det blir vel mer riktig å si). Shortsen var på, det var kanskje litt vel tidlig – men gåsehud på beina ga ikke annet enn den gode sommerfeelingen. Smykke og melert tshirt med bat-ermer er begge fra H&M. Klokka er forresten ny, fin og grønn og gave fra bror.

100521

Foto: privat

Å stå i Birkelunden var en rimelig lukrativ affære, til tross for at jeg etterhvert måtte jekke prisene ned på loppisnivå. Det gjorde litt vondt i hjertet å la nydelige pumps gå til 25 kr paret, men likevel: herlig å få rensket ut. Planen er å ikke handle noe særlig nytt nå fremover, men det er vanskelig når en ser så fine gensere som denne. Fra Stine Goyas høstkolleksjon.

goya_fletter

Foto: via anywho.dk

Jeg og Renata selger ut hauger av klær, sko, vesker og stæsj på Birkelunden i dag. Kom kom kom!

ryddeklar

Foto: priv

kroller

Foto: garancedore.fr

Etnosmykker er hot hot hot, trenger ikke dra til Afrika heller – nærmeste H&M holder i massevis. Om du vil ha noe litt mer autentisk kan du stikke innom den afrikanske butikken i Grüners gate (tror jeg det er), de har smykker på halv pris!

afrika

Foto: privat