Archive
Livet

Tilvenning til ny leilighet/nærområde + barnehagestart på mini = mye å hengre fingra i både mentalt og fysisk.

 

Full on på hjemmefronten de siste 9 mnd. Bloggen lider, men snart kommer det noe anna moro som dere (om det fremdeles er noen her da?) kan følge med på. Jada!Hoihoihoi. Med to stk under to år er det relativt høyt intensitetsnivå her hjemme, derav dårlig oppdatering på denne fronten. Jeg ser at noen fremdeles henger rundt, det er hyggelig! Det ble etterlyst bilder fra heimen, her er et lite glimt fra Syvers (og snart Augusts) rom. I et sjeldent ledig øyeblikk ble ikea-kommoden malt grå – det ble fint! Stolen er fra da vi var små.

Manglende oppdatering har en naturlig årsak. På søndag kom lille August! Han er som måneden med samme navn: varm, god og herlig.

Kveldens underholdning: Reklamefilminnspilling i gata vår.

storbylife

Foto: privat

Siden sist er magen blitt stor og fin og halve håret klippet av.

dagens_magens

Foto: privat

Som noen har nevnt, er vi representert med gamlekåken i nyeste Bonytt! For de som ikke har mulighet til å kjøpe det, ligger artikkelen nå tilgjengelig på verdensveven.

ESGRO_003_jpg_383908b

Foto: Bonytt/Espen Grønli

Kjøleskapspoesi signert min lille, nydelige niese (7). Ahaha.

kjoleskap

Foto: privat

Da har vi kommet et etterlengtet steg nærmere å få orden i kaoset i nykåken. Vårt tidligere hjem har fått en ny lykkelig eier (juhu!), og da kunne vi ta resten av stæsjet opp hit. Noe er selvsagt blitt byttet ut/kjøpt inn på den 40 meter lange ferden: spisebordet er relativt hjemmesnekra med spraylakkerte ikeabein og spesialkuttet bjørkefinérplate, og godstolen dere skimter på det øverste bildet er Arne Norells “Inka”. Ellers har Syver fått en herlig sommerfuglplakat (Gak-gak-gak sier han når han ser på den hah), den koster hele 59 kr på Tanum. Takk for alle fine ord i forbindelse med voksende mage, forresten – moro!

7A

Foto: privat

Kasia satt ved kjøkkenbordet mitt her om dagen og prøvde X antall neglelakker. Det ble ingen av disse dog, valget falt tilslutt på en knall rødoransje variant. Som dere ser er jeg eier av min første Chanel-lakk også, det var en gave fra Ragnhild. Dessverre stod ikke kvaliteten til forventningene, den skalla av ca. 30 min etter at jeg hadde tatt den på. (Det har vel noe med hva en bruker hendene til, jeg vet ikke. Det blir en del graving i sand for tiden haha). Uansett – litt tid med frk. Amsterdam var etterlengtet, det blir forhåpentligvis en langhelg i Nederland i høst.

Kasia

Foto: privat