Archive
Arkitektur

Om Planetveien ikke er helt din greie, kan det jo være denne kåken faller i smak. Hah! Jeg er målløs!

Travel uke. Ta en titt på dette prosjektet, herlig herlig!

MFA11-700x878

Foto: via archdaily.com

Vi har endelig kommet oss til hytta på Vardhaugen via Sogn, Bergen og Trondheim, og nå ser det ut til at finværet også er på vei. Fantastisk!

ff1

ff2

ff3

Foto: privat

Schwung! Hvitt, hvitt, hvitt, hvitt, cortenstål. Guru Bar, Klab architecture.

klab

Foto: via archdaily/© Babis Louizidis

Fantastisk fint. Jeg blir litt stressa, så fint er det. xander vervoort + leon van boxtel = xandl.nl. Og det beste: det blir bare finere og finere jo mer en klikker.

aiaiai_fint

Foto: www.xandl.nl

Broadcasting Place i Leeds av FeildenCleggBradley Studios. Kult!

Broadcasting_p

Foto: fcbstudios.com

TV-en vår avsluttet sin relativt korte karriere med et lite poff her om dagen. Underholdningsmessig må vi derfor ty til internettet (ja, det er helt sant). Unhappy hipsters » Moro for unga.  Ahahaaa.

Aiaiai, supernice! Felix Schramm.

felix

Foto: via sweet-station.com

Oslos fineste tak! Ser dere hvor det er?

tak

Foto: privat (mobil, dårlig kvalitet ja)

Heihei ja, litt lenge siden sist. Macen min gikk i svart her om dagen, men den er frisk og klar for innsats igjen nå. Vi hopper opp og ned i stua på kveldstid i disse OL-tider, så da passer et kanadisk prosjekt med fin fasade/komposisjon ganske bra: Théâtre de Quat’sous i Montreal, tegnet av Les architectes FABG.

fabg

Foto: via archdaily.com

Se litt på arbeidene til Alexi Hobbs. (Fremdeles dårlig ordforråd her i gården.)

alexihobbs

Foto: alexihobbs.com

Herlig hardcore. Fotos/info her.

hardcore

Foto: Nelson Garrido/Archdaily.com

Bloggen sliter litt i dag – jeg har ingen aning om hvorfor. Nå kom jeg i hvert fall inn på dashbordet, og da hiver jeg bare ut litt saker fra inspirasjonsmappa til folket. Fashion smashion, typolicious + litt interiørgreier da vettu.

insp1

insp2

insp3

Foto: div

Tips om denne veggen kom fra to forskjellige hold med 16 timers mellomrom, så da anses den som høyst bloggbar. Dette er “Wall of Knowledge”. De med trenet øye ser sikkert at det ikke er snakk om ekte saker, men en bra visualisering. Studenter fra en skole i Paris har jobbet et par timer med modelleringa for å rendre dette interiørbildet til et av konkurranseforslagene for Stockholms nye bibliotek (den konkurransen er forøvrig nå lagt på is). Er du 3d-geek finner du fremgangsmåte her.

wok

Foto: cgsociety.org

Jeg vet jeg sa vinner skulle kåres på fredag, men det må nok bli mandag i stedet. Helga har vært fylt med diverse aktiviteter, en av dem var åpningen av Europan-ustillingen på DogA. Min partner in crime/love og hans team var ansvarlig for utformingen av utstillingen, og det gikk som det pleier å gå: klart på hengende håret, men superbra. Bildet under har ingenting med det å gjøre, det er bøffet fra Astrid. Stolen på bildet, som er fra Futurum-serien til Rastad & Relling, har jeg to eksemplarer av, dog stående i boden pga plassmangel. Furu = flott!

relling

Foto: via astrid > heyhome.dk