Archive
Kjøp

Fornøyd med både den og kunsten som endelig har kommet opp på veggen.

Swatchs plastikklokker har det med å kapitulere etter kort tid rundt håndleddet (les: låsen knekker). Flaks at jeg har en bror som stadig kommer med nye varianter (og tar med seg de gamle for å få de fiksa). PS: Kanskje litt finere mot solbrun hud. Jaja. Snart vår!

Vi investerer i kunst for tiden. Verk nr. 3 av Espen Dietrichson kom ferdig innrammet på døra i går, det er det som henger til høyre på veggen på bildet under. Stort! 2 meter høyt faktisk. Og veldig fint. Klikk på bildet for å se flere av arbeidene hans.

Noen etterspurte vareprøvesalg, og da kan jeg anbefale Holzweilers som åpna i dag. Mye fint fra bl.a. Gestuz og Dagmar.

Fredag 3 desember kl 10-18 + Lørdag 4 desember kl 11-17, Grensen 8

Jeg fikk endelig fingeren ut og bestilte et Esra-verk i går. “Nekkid tattooed-lady” er ikke kjøpt og betalt enda, men ligger og venter på meg på Esras kontor. Printen var også en del av utstillingen Multiples i London for ikke så lenge siden. Se mer av frøknas herlige arbeider her.

bylarm-lp

Foto: via esraroise.com

Siste helgen av ferien ble brukt til å flytte det meste av huslig inventar 40 m mot sør, opp en heis og inn en dør. Vi er halvveis på plass og kan bl.a. nyte kveldssol på balkongen. JUHU! Gamlekåken er dog fremdeles til salgs (l ø p o g k j ø p), så et hett tips til de som er på boligjakt er å ta turen på visning i morra. Blir garantert en aha-opplevelse. Jepp, da skal jeg ikke mase mer om det. Håper alle har hatt en strålende ferie!

blog1

blog2

Foto: privat

Ferien startet i går med innkjøp av hatt og is på trappa – i dag er jeg i Sogn og spiser markjordbær og trør i graset. Herlig! Blogginga her blir som den har vært det siste året: sporadisk. Ha en nydelig sommer alle mann!

sommersig

Foto: privat

1. Vi kjøpte et Lars-Erik Svensson-litografi. Det ble det til venstre. Fint, hæ?

2. Undertegnede tryna elegant i trappa i går. Resultat: forstuet evt. brukket tå. Den er blå, tjukk og vond.

kunst

Foto: privat

Ingvild sendte meg dette bildet av et par ruller med Happy Tape og skrev at sånne fargetaper minnet henne om meg. Hyggelig melding på en søndagskveld. Noe annet som er hyggelig er at vi kjøpte ny leilighet i går. Hurra! Lys og fin og litt mer plass å boltre seg på både for store og små.

happytape

Foto: fra desktopen til Ingvild

Etnosmykker er hot hot hot, trenger ikke dra til Afrika heller – nærmeste H&M holder i massevis. Om du vil ha noe litt mer autentisk kan du stikke innom den afrikanske butikken i Grüners gate (tror jeg det er), de har smykker på halv pris!

afrika

Foto: privat

Det er minien vi snakker om her, vil bare gå gå gå og gå. Dette bildet er da tatt før lyset og varmen kom. Jakka mi er et kupp fra tidligere i vinter, myk Margiela-duffel som jeg fikk 70 % avslag på. Kanskje ikke så lett å se pga hunchbacken, men den er fin og akkurat passe baggy.

utpatur

Foto: privat

Jeg har gått og vasset i den jækla snøen i Stan Smiths i to måneder nå (ikke å anbefale), og siden det er helt uaktuelt å gå til innkjøp av vintersko nå, i slutten av februar, kjøpte jeg likegodt et par Frees på tilbud i dag. Den dagen asfalten endelig er tørr, spretter vi sjampisen (som jeg fikk etter diplominnleveringen for to år siden) her i huset. Da blir det fest! Dette er forresten Maya Villiger. Hatt er ikke helt min ting, men striper, denim, trench og grå joggis…..ja!

jakjil_hatt

Foto: jakandjil.com/blog

Mye gøyere å kjøpe vårjakke enn vinterjakke ja, og når vårkolleksjonen sakte men sikkert begynner å trille inn på H&M er det vanskelig å holde seg unna. Jeg hanket med meg denne herligheten hjem her om dagen, men fikk vegring etter ca. 10 min. Gult er ikke SÅ kult (på meg). Den ble levert tilbake, og pga en liten engel som slår seg vrang i vogna hver gang vi er inne på en H&M-butikk (skjer hver gang!),  fikk jeg ikke sett om supersmykket med stor s er kommet inn. Det vil jeg gjerne ha.

smykk_hm

Foto: googla

Vi har fått smaken på trefigurer her hjemme. Jeg hintet ganske tidlig i høst om at jeg ønska meg en av Alexander Girards wooden dolls, og det fikk faktisk min gode mann med seg (wow). Vips, så stod det en indianer på hylla. Litt ensom, men forhåpentligvis får han selskap i løpet av 2010.

indianer

Foto: privat

I år som i fjor, julesalg og god stemning i morra og ut helga! Denne gangen i midlertidige lokaler på Steen&Strøm, 400 kvm med potensielle julegaver til deg selv og andre. All info finner du her. Under er en potensiell julegave til meg vil jeg si: Hopes Millie-genser fra pre-spring kolleksjonen. Aiaiai!

hope

Foto: hope-sthlm.com

Her går det unna, Gunnar, som Håkki pleier å si når han skal være artigkar. Jada. Bedre sent enn aldri! Forrige onsdag åpna jo Monki, og jeg tok en nesten all-nighter med restaurantbesøk først og mingling deretter. Far passet barn, og alt gikk strålende. Klesmessig ble det 70-talls, med highwaist/sleng og denne toppen fra FASR som er rimelig upraktisk å spise tapas med (fant vi ut). Men fin er den, ekstra fin om en skal ut å danse for eksempel. Null stress å fly like an angel. PS: Ikke se på hippiehåret, det detter av. Klipp klipp klipp? Snart.

fifth

Foto: privat